Menu

Replay Hyperflex

LOCATION: Selfridges London

Replay Jeans had the opportunity through the flagship Selfridges store in London, to promote their NEW Hyperflex jeans range on a Pop up site within the newly refitted Menswear department on the 2nd floor.

Replay Jeans approached MEGA CREATIVE with their design proposal and briefed MEGA on maximising the display. Using a super high shine reflective copper HIPS on the back wall and sourcing and providing the flat screen digital monitor to be able to show the contemporary, avant garde promotional material.

All elements working together, highlighted the concrete effect and industrial metal work, and demanding the customers attention. Thus, overall, creating a well thought out and produced promotional pop up area, all delivered and installed by MEGA CREATIVE

Materials used

  • - Copper HIPS
  • - Concrete effect MDF
  • - Alumium section

Details

  • Client: Replay
  • Date: October 2018
  • Category: Branding / Design / Visual merchandising / Pop up / installation