Raeburn

 

Client: Christopher Raeburn

Location: Marshall Street, London

Date: October 2021 

Project Type: Management/Install

Raeburn’s sustainable mission is to 'raemake' new from old can be recognised in their carefully designed space which is entirely modular and contributed a lower footprint in the outfit process making fewer building alterations. MEGA CREATIVE and their team of specialist freelancers fully produced and installed this warm and inviting space.
Familiar nods of design can be seen echoing from Raeburn’s East London Lab through the use of rope hung rails and panel lighting. 
Not forgetting Raeburn's signature monochromatic branded straps!

The infinity mirror and ceiling lights are a must-see, go check them out.

A7A4333
A7A4263
A7A4307
A7A4296
A7A4317
A7A4332
A7A4276
A7A4364

GET IN TOUCH

52 Cambridge Grove
London W6 0LA

LAUREN

+44 7770 158 750

JOE

+44 7979 771 435

mc-logo-white

© 2021 MEGA CREATIVE LTD. ALL RIGHTS RESERVED.