Foliage

 

Client: Replay

Location: Selfridges, Manchester

Date: May 2019

Project Type: Management/Installing

MEGA CREATIVE got to play around with denim brand Replay’s Selfridges Manchester store concession.

Replicating a rainforest style theme, we created a wall and extra-large plinth consisting of faux leaves and real moss. Meticulously layered plants gave a three-dimensional scaping to the wall and floor.

Once the install was complete, Replay’s classic red branding was mounted and lit, nestled in the foliage.

Lush, if we do say so ourselves.

Replay Living Wall Selfridges Manchester
Replay Foliage Plinth Selfridges Manchester
Replay Selfridges Manchester Living Wall
Selfridges Manchester Replay Living Wall

GET IN TOUCH

52 Cambridge Grove
London W6 0LA

LAUREN

+44 7770 158 750

JOE

+44 7979 771 435

mc-logo-white

© 2021 MEGA CREATIVE LTD. ALL RIGHTS RESERVED.